Näytä kaikki

Kir-Fix Oy

”Asiantuntija jolta saa apua laajemminkin. Mukava asioida. Oma-aloitteista yhteistyötä. Helppo lähestyä. Tarkka.”

Kir-Fix Oy on vuonna 1992 perustettu kotimainen ortopedian, traumatologian ja fysiatrian laitteita sekä tarvikkeita myyvä perheyritys. Yrityksen asiakkaita ovat sairaalat, terveyskeskukset, yksityiset lääkäriasemat ja tuotteiden loppukäyttäjät eli potilaat.

Enexia Oy

”Kommunikointi on helppoa ja luontevaa. Yhteistyö yksinkertaisesti toimii.”

Enexia Oy on vuonna 2003 perustettu Suomen johtava sammutusjärjestelmien sekä mekaanisten putkistotuotteiden tukkuliike. Tuotevalikoimaan kuuluu palontorjuntajärjestelmien komponentit perinteisiin sprinklerijärjestelmiin, matalapainesumujärjestelmiin sekä kaasu- ja erikoissammutusjärjestelmiin. Teollisuustuotevalikoimaan kuuluu mekaanisesti rakennettavat putkistot teollisuuden prosesseihin sekä LVI-järjestelmiin.

Keski-Uudenmaan Sopimuskoti ry

”Olemme ostaneet Tevilex Oy:ltä omaa taloushallintoamme täydentäviä palveluja lähes kymmenen vuoden ajan. Toimivaan ja luotettavaan yhteistyöhömme olemme todella tyytyväisiä. Meille merkitsee paljon, että asioitamme hoitaa meille nimetty yhteyshenkilö, joka on osaavainen ja valmis auttamaan kaikessa, missä tarvitaan. Kaiken kaikkiaan Tevilex Oy:n toiminta on tehokasta ja sujuvaa! Tevilex on luotettava, vastuullinen ja aikaansa seuraava yhteistyökumppani.”

Keski-Uudenmaan Sopimuskoti ry järjestää kuntoutus- ja tukitoimintaa avohoidossa oleville mielenterveyskuntoutujille. Yhdistyksen...

Sivut