Taloushallintoliitto Uutiset

Tilaa syöte syöte Taloushallintoliitto UutisetTaloushallintoliitto Uutiset
Mynewsdesk RSS - Tiedotteet, uutiset ja blogikirjoitukset.
Syötteen kokonainen osoite. 34 min 55 s sitten

Taloushallintoliiton organisaatio uudistui – huomioimme entistä paremmin jäsenten ja asiakkaiden tarpeet

Taloushallintoliitto on tehnyt vuoden 2021 aikana työtä strategiansa kirkastamiseksi ja toimintansa uudistamiseksi. Jotta onnistumme tavoitteissamme ja uuden Taloushallintoliiton luomisessa, olemme järjestäytyneet organisaatiossamme uudelleen.

Esimerkkejä Whistleblower-ohjelmistopalvelujen tarjoajista

Julkaisimme whistleblower-ohjelmistoja ja -palveluita tarjoavien toimijoiden itsestään laatimia esittelyjä Taloushallintolliiton sivuilla.

Verohallinto päivitti ohjetta koulutustoiminnan arvonlisäverokysymyksistä

Verohallinto on 19.8.2021 antanut päivitetyn ohjeen koulutustoiminnan arvonlisäverokysymyksistä.

Hakuaika verojen kevennettyyn maksujärjestelyyn päättyy 31.8.2021

Hakuaika verojen kevennettyyn maksujärjestelyyn on päättymässä 31.8.2021. Maksujärjestelypyyntö keskeyttää perintätoimet, kunnes hakemus on käsitelty ja ratkaistu. Maksujärjestelyssä on hyvä muistaa, että yritys ei voi vähentää verojen viivästyskorkoa tuloverotuksessaan.

Tili-instituuttisäätiön stipendit opiskelijoille vuonna 2021

Tili-instituuttisäätiö myöntää vuosittain stipendejä yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen ansioituneille opiskelijoille, joiden lopputyön aihe liittyy taloushallinnon kehittämiseen. Vuonna 2021 stipendejä myönnettiin yhteensä 28 opinnäytetyölle ja pro gradu -tutkielmalle.

Katso-valtuuksien käyttö päättyy myös Verohallinnon palveluissa 31.8.2021

Katso-palvelun käyttö päättyy lopullisesti OmaVerossa, tulorekisterissä ja muissa Verohallinnon sähköisissä asiointipalveluissa 31.8.2021.

Sulkemiskorvauksen hakuaika päättymässä, kustannustuen neljäs hakukierros avautuu 17.8.

Valtiokonttori tiedottaa heidän kauttaan haettavista yritysten koronatuista ja niiden hakuaikatauluista. Keskisuurille ja suurille yrityksille tarkoitetun sulkemiskorvauksen hakuaika päättyy perjantaina 13.8. Tiistaina 17.8. avautuu kustannustuen neljännen kierroksen hakuaika.

Aluehallintovirastolta uusi rahanpesun torjunnan ohje

Aluehallintovirasto on päivittänyt rahanpesun estämisen ja terrorismin rahoittamisen ohjeen sekä julkaissut uuden ohjeen epäilyttävien liiketoimintailmoitusten tekemiseksi.

Palkkablogi: Asiakkuuden hoitamiseen palkkapalveluissa on syytä kiinnittää huomiota

Uusimmassa palkkablogissa ja -podcastissa käsitellään asiakkuuden hallintaa palkkapalveluissa. Hyvin toteutettu palkka-asiakkuuden hoito tuo asiakkaalle paremman asiakaskokemuksen ja sitoo asiakasta palveluntuottajaan.

Suurten yritysten sulkemiskorvaushakemuksen liitteeksi vaaditaan tilintarkastajan raportti

Valtiokonttori tiedottaa, että keskisuurille ja suurille yrityksille tarkoitetun sulkemiskorvauksen hakuaika alkaa heinäkuun puolivälissä. Sulkemiskorvaushakemuksen liitteeksi vaaditaan konsernin välitilinpäätös ja kattava tilintarkastajan raportti. Kustannustuen kolmannen kierroksen hakuaika päättyy 23.6. klo 16.15.

Taloushallintoliitto sai jäsenkokouksessa mandaatin edistää jäsenkunnan laajentamista

Taloushallintoliiton tarkoitus on koko taloushallintoalan tukeminen, alan houkuttelevuuden lisääminen ja asiantuntijoiden auttaminen. Tätä tarkoitusta varten jäsenkokous antoi Taloushallintoliitolle mandaatin valmistella jäsenkunnan laajentamista.

Taloushallintoliiton hallitus kaudelle 2021–2022 on valittu

Jäsenkokous valitsi Taloushallintoliitolle uuden hallituksen kaudelle 2021–2022.

Taloushallintoliitto auktorisoi 29 taloushallinnon palveluita tarjoavaa yritystä

Taloushallintoliiton hallitus auktorisoi 29 taloushallinnon palveluita tarjoavaa yritystä viimeisen vuoden aikana. Toivotamme uudet auktorisoidut yritykset lämpimästi tervetulleiksi jäseniksemme!

Tilitoimistossa-lehden sisältö parempiin kansiin

Meillä on sellainen ongelma, että sisältömme eivät löydy. Oletko esimerkiksi etsinyt Tilisanomien tai Taloushallintoliiton sivuilta sitä mainiota kirjoitusta konkurssipesän kirjanpidosta? Ei sitä sieltä löydy. Se on Tilitoimistossa-lehden verkkosivuilla. Tähän ihmettelyyn tulee kohta loppu. Tilitoimistossa-lehdestä tuttu sisältö siirtyy parempiin kansiin vuonna 2022.